Ohita päänavigointi

Helsingin vaarnan isä-lapsileiri 19.-21.7.2018

YLEISTÄ

Leiri on tarkoitettu 8-11 vuotiaille lapsille ja heidän isilleen. Ellei oma isä voi olla paikalla, voi lapsi tulla myös sijaisisän kanssa lapsen huoltajien suostumuksella. Sijaisisien kanssa tulevat lapset majoitetaan yhteismajoitukseen sisätiloihin. Jokaisella leirille tulevalla lapsella tulee olla mukanaan nimetty huoltaja ja valvoja, joka on ensisijaisessa valvontavastuussa lapsesta. Leirille voi ilmoittautua, kun on ennen leiriä täyttänyt 8v ja on alle 12v.

Leirille saapuminen on torstaina 19.7 klo 15.00-15.30. Leiri päättyy lauantaina 21.7 klo 13.00.

LEIRIPAIKKA

Asinsaaren leirikeskus, osoite: Asinsaarentie 160, 53850 Taipalsaari. Leirikeskuksessa on mm. uintimahdollisuus, rantasaunat, ruokailutilat ja hyvät telttailumahdollisuudet. Tarkemmat ajo- ohjeet lähetetään ilmoittautuneille leirikirjeessä.

ILMOITTAUTUMINEN

Jotta voisimme varata osallistujille ruokaa, leirille on ilmoittauduttava seurakunnittain alkeisyhdistyksen johtajan välityksellä. Mainitkaa mahdollisista ruoka-allergioista ilmoittautumisen yhteydessä!

Alkeisyhdistyksen johtokunta ilmoittaa seurakunnittain sitovat yhteiset ilmoittautumiset 10.6.2018 mennessä Lasse Holopaiselle sähköpostilla: lasse.x.holopainen@gmail.com. (Puh. 040 912 3972). Liitteessä ilmoittautumislomake. Jokaiselta ilmoittautuvalta isältä tarvitaan toimiva sähköpostiosoite leirikirjeen lähettämistä varten!

MAJOITUS

Kannustamme osallistujia majoittumaan mahdollisuuksien mukaan omiin telttoihin. Myös sisämajoitusta on tarjolla rajattu määrä. Sisämajoittujat varaavat omat lakanat ja tyynyliinat. Ilmoittakaa sisämajoitustarpeesta ilmoittautumisen yhteydessä. Sisämajoitukset jaetaan ilmoittautumisjärjestyksessä! Pyrimme ilmoittamaan etukäteen niille osallistujille, jotka ovat toivoneet sisämajoitusta, mutta joille sitä ei voida taata.

LEIRIMAKSU

Osallistumismaksu on isiltä 50 € ja lapsilta 25 €, kuitenkin siten, että yksi perhe maksaa korkeintaan 100 €, vaikka lapsia osallistuisikin useampia kuin kaksi. Maksut suoritetaan seurakunnan tilille 8.7.2018 mennessä. Maksuun merkintä osallistujien nimistä sekä viesti ”isälapsi-leiri 2018”.

TOIMINTA

Leiriaika on varattu isien ja lasten yhdessäoloon ja yhteisiin tekemisiin ja toimintoihin. Koska leirillä ei ole vaarnan puolesta uima- tms. valvontaa, jokainen isä tai nimetty huoltaja on vastuussa huollettavastaan!

VARUSTUS

Pyhät kirjoitukset, omat ruokailuvälineet + mukit ja lautaset. Telttailuvarusteet, uintivarusteet, varapyyhe. Tarvittavat lääkkeet, hyönteiskarkotteet, peseytymis- ja hygieniavälineet, vaihtovaatteet. Säätilojen vaihtelun varalle kannattaa ottaa sopivia ulkoiluvarusteita, joilla pärjää niin kuivalla kuin kostealla. Mahdollista ottaa mukaan mm. kalastus- ja muita harrastusvälineitä. (Aikuiset huolehtivat kalastuksenhoitomaksuista itse, mikäli käyttävät virveliä. Onginta ja lasten virvelöinti ei vaadi kalastuksenhoitomaksun suorittamista). Jalkapallo, Frisbee ja myös omat soittimet ovat tervetulleita (esiintymismahdollisuuksia esim iltanuotiolla).

LISÄTIETOJA

Leiriin liittyviin kysymyksiin vastaa Lasse Holopainen 040 912 3972 tai lasse.x.holopainen@gmail.com